Українські конструктори розробили нову БМП

бмп29 січня 2015 р. “Укроборонпром” удосконалив БМП на базі танку Т-64, в неї зможуть вміститися до 15 військових, повідомляє “Українська правда”. Про це розповів перший заступник генерального директора Концерну “Укроборонпром” Сергій Пінькас під час робочого візиту на Державне підприємство “Харківський бронетанковий завод”.

Нова машина поєднуватиме в собі надійність танка та місткість бойової машини піхоти. Конструктори, врахувавши побажання військових, встановлять на гібрид сучасний динамічний захист типу “Контакт”, який підвищує витривалість техніки. Крім того, броня буде здатна витримати враження бронебійних куль, постріли гранатомета та навіть підриви на протитанкових мінах.

“Місткість нової БМП – майже півтора десятка військових. Гібрид допоможе безпечно вивозити поранених з зони бойових дій та доправляти підкріплення у найгарячіші точки”, – повідомив С. Пінькас, додавши, що серійний випуск цієї техніки розпочнеться вже цього року у разі відповідного замовлення від Міноборони та Нацгвардії України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *