Нацгвардія отримала однострій німецького виробництва

ato13 травня 2014 р. Співробітники спецпідрозділів “Омега” та “Вега” Національної гвардії України отримали форму та захисне спорядження німецького виробництва. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков передав нове обмундирування бійцям у зоні проведення антитерористичної операції під Слов’янськом.

Як відомо, своє обмундирування та засоби індивідуального захисту бійці підрозділів, задіяних у Антитерористичній операції на Донбасі отримують з різних джерел, в тому числі через пожертви приватних осіб. У прес-службі МВС України повідомили, що співробітники спецпідрозділів “Омега” та “Вега” отримали однострої німецького виробництва. Військовослужбовці зазначають, що уніформа стала важливим і своєчасним подарунком. Бійці спецпідрозділів висловили також вдячність за підтримку мешканцям Харківської області та підприємцям Ізюмського району області, які всебічно допомагають збройним силам.

Джерело: Военный информатор

6 коментарів до “Нацгвардія отримала однострій німецького виробництва

  1. A_P Автор запису

    Ось інформація від українського виробника Prof1 Group:
    “В наш дім прийшла війна і наші силові структури перероджуються з постсовкових незатребуваних формацій на національне військо та спецслужби від яких залежить виживання України. Змінюються і по суті (шолуха відвалюється, зрадники викриваються) і по формі. Тільки тепер ми нарешті взяли на озброєння свої рідні БТР-4. А ось бійці спецназу Нацгвардії тепер носитимуть на передовій українські суперсучасні однострої. Колеги, не передруковуйте, що це німецька уніформа. Це повністю українська розробка від PROF1 Group, німецьке відвезли вчора літаком Авакова тільки взуття.”
    Фото: https://www.facebook.com/oleksandr.arhat/posts/10201806848508581

  2. BornLeon

    Не занадто світлий колір камо для нашого ландшафту? Чи то мені так здається 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *