Історичний фестиваль “Цивілізація”

27 травня 2018 р. в Києві біля Національного музею історії України відбудеться історичний фестиваль «Цивілізація». Це фестиваль “живої історії” під відкритим небом, який передбачає відтворення історичних періодів, побуту та атмосфери різних віків, починаючи з античності, і до ХХ століття. 

Протягом дня відвідувачі фестивалю зможуть побачити різні сторони життя різних армій: як і де жили військові різних періодів, стройову підготовку, фронтовий відпочинок військ декількох епох.

Організатори заявляють, що історичний фестиваль “Цивілізація” цілком аполітичний і вони не розділяють жодну з ідеологій війни. Бажання організаторів та учасників одне щоб у наших головах залишалася пам’ять про історію.

Головна місія фестивалю полягає в тому, щоб перенести історію різних віків в атмосферу фестивалю. Це все реалізується через дисплеї, побутові табори, обладнані громадські майданчики.

Організатори заходу – об’єднання клубів військово-історичної реконструції, Національний Музей Історії України, Історичний проект “LikБез”, Андріївсько-Пейзажна Ініциатива, за підтримки OldCarLand. У заході візьмуть участь реконструктори з усієї України. 

Вхід вільний.

Джерело: Facebook

Див. також: Військово-історичний фестиваль «ПЕРЕМОГА.UA»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *